KJØPSVILKÅR

Generell informasjon

Selger

Eitrah

Orgnr: 921295901

Adresse: Gjevikbakkene 11, 1404 Siggerud

Vilde Hettervik Frøland

Kontakt: +47 461 22 939

Epost: post@eitrahblomster.no

Betaling

Via nettsiden godtas Visa, Mastercard, American Express, og Vipps.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Foretaket er pr. 16.03.20, registrert i mva-registerert og derfor er priser oppgitt med mva.

Kjøper

Varen vil være tilgjengelig fra avtalt tidspunkt. Dersom varen skal hentes må kjøper hente varen til avtalt sted og tid. Ved forsendelser vil selger benyttes seg av Posten/Bring for denne tjenesten.

Ordrebekreftelse

Etter bestilling og godkjent betaling får du en bekreftelse på mail. Vennligst dobbeltsjekk informasjonen du har oppgitt for å sørge for at alt stemmer, inkludert din adresse. Gi beskjed fortløpende om informasjonen er feil. Husk at du er selv ansvarlig for å oppgi riktig informasjon.

Erstatning

Kjøperen kan kreve erstatning for lidt tap som følge av forsinkelsen. Dette gjelder imidlertid ikke dersom selgeren godtgjør at forsinkelsen skyldes hindring utenfor selgers kontroll som ikke med rimelighet kunne blitt tatt i betraktning på avtaletiden, unngått, eller overvunnet følgene av.

Er det noe du er misfornøyd med, vennligst ta kontakt så gjør vi alt vi kan for å få det ordnet.

Angrerett

Dette skjer i henhold til angrefristlovens bestemmelser. Det er 14 dagers returrett av ubrukte varer i original uskadet emballasje. Returporto betales av kjøper. NB: Planter, løk og knoller er ferskvare og angrerettlovens bestemmelse gjelder ikke.

Reklamasjon

Selger Eitrah

Orgnr: 921295901

Adresse: Gjevikbakkene 11, 1404 Siggerud

Vilde Hettervik Frøland

Kontakt: +47 461 22 939

Epost: post@eitrahblomster.no

Er det noe du ikke er fornøyd med og ønsker å reklamere på, vennligst ta kontakt snarest mulig slik at vi kan hjelpe deg.

Vi er ikke ansvarlige for Postens håndtering av pakken ifh til skade på innholdet, temperatur, og leveringstid. Som mottaker har du forsikring hos Posten på norgespakker men det er ikke enkelt å få noe igjen av dem for ødelagt ferskvarer. Det er maskiner som håndterer pakkene og da har de ikke lengre kontrollen over forsiktig håndtering. Temperaturer varierer veldig på en forsendelse med bil, fly eller tog og Posten erstatter ikke frostskader.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Henting og sending

Postsending

Vi sender med Posten/Bring. Alt av ordrehåndtering, pakking, emballasje, kjøring er inkludert i de 189kr. Vi er ikke ansvarlige for Posten/Brings håndtering av pakken ifh. til skade på innholdet, temperatur, og leveringstid. Som mottaker har du forsikring på pakken som er sendt. Vennligst ta kontakt med oss dersom innholdet er skadet så hjelper vi deg.

Vi sender pakker hele uken, hovedsaklig i starten men dette kommer an på når ordren er mottatt og hvor lang tid det tar å feks produsere din ordre. Som kjøper er du ansvarlig for å selv hente ut pakken når den ankommer hentested. I noen tilfeller kan man også velge å få pakken levert på døren.

Ved å bestille i vår nettbutikk har lest og godkjent alle kjøpsvilkår.

Hente i verkstedet

Verkstedet er flyttet! Nå holder jeg til på Siggerud :-)

Dersom du ønsker å hente bestillingen din i verkstedet må hentetidspunkt avtales. Jeg er veldig fleksibel på tid, og dersom jeg ikke er tilgjengelig kan jeg ordne med god innpakning og sette ordren på avtalt sted her slik den kan plukkes opp når det passer deg.

Kansellere ordre

Ønsker du å kansellere ordren din vennligst ta kontakt så raskt som mulig. Dersom det gjelder et produkt som blir produsert for din bestilling må kostnader for tid og materialer dekkes om produktet allerede er produsert.