content
EITRAH

Eitrah er en liten plantebutikk som ligger sentralt på Ellingsrud i Oslo. Hos oss kan du finne spennende og vakre grønnplanter i ulike størrelser og fasonger. Det er viktig for oss å levere kvalitet, gi god kundeservice og ha et godt utvalg til enhver tid. Vi har lekre håndlagde italienske leirkrukker fra Bergs Potter, ulike produkter fra Nelson garden og Dyna gro(neemolje etc.) og mye av hva du trenger for å stelle og dyrke plantene dine. Vi hjelper deg så godt vi kan med stell og utfordringer da vi som jobber her også har en stor planteinteresse der vi får testet ut og får både gode og dårlige erfaringer. For å kunne fungere på et sted litt utenfor sentrumskjernen har nettbutikken fungert helt supert! Vi sender planter hjem på døren din i Oslo & omegn.

Vilde startet Eitrah høsten 2019 før det raskt utviklet seg til å bli en fungerende nettbutikk også. Våren 2020 pusset vi opp et lokale som skulle i første omgang fungere som et pickup sted. Men hvorfor ha et lokale fullt av planter uten å ha en butikk? Så her ble det innredet til en butikk i rekordfart og så stod vi altså her med en altfor travel hverdag med flere jobber og skole ved siden av. Men bedre kunne det ikke vært! Eitrah har utviklet seg i riktig retning. Det har vært en spennende reise, og vi er klar for mer av hva fremtiden skal bringe. Det er fantastisk å kunne jobbe med det man liker aller best.

Følg oss på Instagram for oppdateringer @eitrahcontent
OM MEG

Butikken drives og eies av Vilde.

Vilde ble utdannet som blomsterdekoratør i 2017, og ble ferdig med studiet som kvalifiserer til mesterbrev, i 2020. Jeg har fått prøvd meg i konkurranser i blomsterdekorering; distriktsmesterskapet i klasse B med 1. plass som gjorde at jeg også fikk delta i Norgesmesterskapet. Som læring har jeg også vunnet et fagstipend fra Interflora.

"Jeg har vært så heldig og forelsket meg i et yrke der jeg får jobbe med både blomsterarbeider og ulike planter. Altså det jeg liker aller best! Det er så deilig å jobbe med farger og det som vokser og gror. Dette har jeg kombinert med å satse på planterbutikk, og samtidig å kunne utføre fagarbeid til spesielle anledninger. Jeg jobber detaljert og fremhever det unike i hvert arbeid. Jeg gjør mitt ytterste for å lage vakre blomsterarbeider og for å tilby friske fine planter i butikken.