Spørsmål & svar

Kontaktinformasjon

Eier: Vilde H. Frøland

Tlfnr: 461 22 939

Besøksadresse: Edvard munchs vei 51, 1063 Oslo. Ellingsrudåsen, like ved t-banen.

Epost: post@eitrahblomster.no

Hva er åpningstidene?

Åpningstider

Torsdag kl 12-17

Fredag kl 12-17

Lørdag kl 12-16

Søndag kl 12-16


Åpningstidene står også på Google når du søker opp Eitrah, og i biografien på Instagram, @Eitrah. Du kan også nå oss på e-post, telefon og via SoMe.

Hvor ligger butikken?

Adressen er Edvard munchs vei 51, 1063 Oslo. For bil med GPS kan du også slå inn Kiwi Ellingsrud/Ellingsrudåsen. Butikken vår finner du like ved T-banestasjonen/Kiwi på Ellingsrud, ca. 1 minutt å gå. Her er det også parkeringsplass på "senteret/torget". Når du står på det lille torget med T-banestasjonen bak deg og Kiwi på venstre hånd, går du bare rett frem til enden av torget og rundt hjørnet til høyre for Frivillighetssentralen. Da ser du butikken!

Sender dere med Posten?

Ja! Vi sender til hele landet. Vi anbefaler ikke sendinger ved kalde temperaturer, så det er lurt å vente til det blir mildere igjen.

Når kan jeg hente bestillingen min?

Bestillingen din kan du hente når som helst i åpningstiden vår! :-) Husk hentefrist på 7 dager fra bestillingsdato.

Når leverer dere bestillingen min?

Når du bestiller hjemlevering hos oss velger du selv leveringsdag i bestillingen. Husk at bestillinger som skal ut samme dag må bestilles senest innen kl 10.00. Dager vi leverer ut er mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Budet leverer mellom kl 15-21 på hverdager, og mellom kl 13-20 på lørdager. De leverer så raskt de kan :-) Ønsker du spesifikt tidspunkt bare ta kontakt så skal vi sjekke tilleggskostnad.

Postsendinger sendes påfølgende mandag/tirsdag. Husk å følge med på sporing å hent ut pakken din når den ankommer hentested.

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Er bestillingen din foretatt for mindre enn 7 dager siden kan du kansellere den. Bestillinger som skal hentes i butikken må hentes innen 7 dager. Ferskvarer som ikke hentes innenfor fristen vil ikke bli refundert og bestillingen slettes. Dette står opplyst i kjøpsvilkårene du godkjenner ved bestilling. Vi er svært avhengige av å ikke stå inne med ferskvarer over lengre tid.

Postsendinger må kanselleres senest søndag.

Jeg har ikke muligheten til å hente/ta imot bestillingen min enda. Kan jeg vente med å hente/få levering?

Siden planter er ferskvarer må disse bli hentet/sendt fortløpende. Planter som skal hentes i butikken her må hentes innen én uke. Vi har dessverre ikke muligheten til å ta vare på planten(e) utover dette. Om du ikke har mulighet til å hente/motta bestillingen kan kanskje en venn/nabo hjelpe deg? Vi får vanligvis påfyll igjen av flere ulike planter, så prøv å planlegg bestillinger til når du har muligheten til å hente/ta imot.

Plantebeskrivelser i nettbutikken

Alle bildene våre av planter er veiledende da det kan forekomme ulikheter som størrelse på planten, farge, antall blader, varigering etc. Alle ferskvarer er ulike, og vi vil aldri kunne tilby helt lik plante som er avbildet. Planten kan være både større og mindre, og vi tar utgangspunkt i art og sort når du bestiller. I nettbutikken står det som informasjon hvilken pottestørrelse den har slik du kan få en indikasjon på størrelsen på planten. Vi velger alltid ut de plantene vi synes er finest til deg som kunde. Skal du hente bestillingen din i butikken og vi har vi flere igjen av planten kan du alltid velge hvilken du vil ha! :-) Plantene er ferskvarer og endrer seg over tid. Det er lurt å oppsøke informasjon før et kjøp om du er usikker på om planten kan passe hjemme hos deg. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe mer! :-)

Leveringssteder

Vi sender med Posten til hele Norge. Vi leverer også lokalt med bud i Oslo, og deler av; Bærum, Asker, Ski, Ås, Oppegård, Skedsmo, Lørenskog, Nittedal og Rælingen. Merk at det er utvalgte postnummer budet leverer til av de nevnte stedene. Det raskeste er å teste ved å legge inn ditt postnummer ved bestilling, eller så kan du ringe oss, starte en chat eller sende oss en epost for svar. Vi svarer så raskt som mulig.